Verbrugge kiest voor Hyundai !

Onlangs heeft Dhr. Eric Temmerman van Garage Verbrugge B.V. een 2-tal Hyundai vorkheftrucks toegevoegd aan hun vloot machines. De machines worden geleverd aan zusterbedrijf Verbrugge Terminals B.V.

Garage Verbrugge is dealer van Hyundai auto’s, Hyundai vorkheftrucks en grondverzetmachines alsmede MAN vrachtwagens en is gevestigd in Terneuzen. De moderne volledig uitgeruste werkplaats en servicecrew verzorgen onderhoud en reparaties, niet alleen aan het eigen materiaal maar ook machines en voertuigen van derden.

Verbrugge Terminals B.V. zal de vorkheftrucks gaan gebruiken voor het laden en lossen van kunstmest. De machines zijn speciaal aangepast voor de werkzaamheden met o.a. gecoate radiatoren en panelen, een automatisch smeersysteem en diverse voorzetapparatuur. Hyundai levert de machines met luxe cabines met standaard opties zoals LCD-display, airco en radio met blue-tooth telefoon verbinding. Volgens Temmerman onderscheiden de Hyundai vorkheftrucks zich door lage onderhoudskosten, bedrijfszekerheid en steeds weer vernieuwende moderne techniek.

De Verbrugge Groep is met ca. 1.100 medewerkers ѐѐn van de grootste werkgevers in Zeeland en exploiteert onder andere een aantal grote op- en overslag terminals, ook beschikt het bedrijf over ruim 500 vrachtwagens.

Wenst u meer informatie over Hyundai vorkheftrucks?

Neem dan contact op met Garage Verbugge (regio Zeeland) telefoonnummer 0115 – 681 200 of met importeur ZHE Trading B.V. op telefoonnummer 0168-467 467.