Een heftruck huren dat doet u bij ZHE Trading B.V. !

Als de importeur van Hyundai vorkheftrucks vind u bij ons een compleet aanbod in diesel, elektrische en LPG vorkheftrucks. Maar ook voor palletwagens, elektrische palletrekkers en reachtrucks bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden voor ieder bedrijf een geschikte heftruck. Onze specialisten helpen u graag verder in de bepaling welke heftruck het beste binnen uw bedrijf past.

De geschikte heftruck voor u bepalen,

Een nieuwe heftruck kopen verreist de nodige zorgvuldigheid en kennis, er zijn dan ook tal van zaken waarmee rekening gehouden moet worden. Uiteraard begint het met het bepalen van de hef capaciteit van uw nieuwe machine. Maar minstens zo belangrijk is het terrein waar u de nieuwe machine gaat inzetten.

Een industrieterrein een magazijn of een agrarisch bedrijf ? Verschillende soorten terreinen vereisen verschillende soorten heftrucks ZHE Trading B.V. beschikt over mensen met een zeer uitgebreide kennis op het gebied van intern transport, onze mensen adviseren u daarom graag bij het maken van de keuze van uw nieuwe heftruck.

Elektrische heftrucks 3-wiel
Elektrische heftrucks 4-wiel
Diesel heftrucks
LPG heftrucks

Naast de verhuur is er bij ZHE Trading B.V. ook de mogelijkheid onze machines te leasen of te kopen. Meer informatie over die mogelijkheden vindt u op onze website.

Uw voorkeur gaat uit naar een gebruikte vorkheftruck ? neem dan eens een kijkje op onze aangesloten site www.gebruikteheftrucks.net voor ons volledige aanbod gebruikte heftrucks.

U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op : Tel: +31(0)168-467467

Direct contact met ons opnemen ? Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact op met u.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonummer (verplicht)

Bedrijf

Uw bericht